Choď na obsah Choď na menu
 


[SLEDOVAT] Loli paradička (2019) Filmy CZ-SK Dabing

Loli paradička (2019) Filmy Online HD Kvalite Keď sa Milan, jarmočný predavač cukroviniek, dozvie, že Veronka mu ukradla dva turecké medy, pretože bola hladná, zľutuje sa nad ňou a kúpi jej obed. Veronka sa chce Milanovi odvďačiť a ponúkne sa mu za predavačku do stánku. Medzi oboma to zaiskrí a po búrlivej noci v lacnej ubytovni na okraji mesta sa do seba zaľúbia a začnú si plánovať spoločný život. Veronke pritom neprekáža, že Milan nemá nohu. Milanovi zasa neprekáža, že Veronka je Rómka. Prijme však takúto „nekonvenčnú“ dvojicu aj spoločnosť? Podarí sa Milanovi a Veronke obhájiť svoju lásku?

Loli paradička 2019

Loli paradička (2019)

Title : Loli paradička
Uvolnění : 2019-07-18
Hodnocení : 0/10 by 0 users
Runtime : 86 min.
Společnosti : Staviarsky production s.r.o.
Země : Slovakia
Jazyk : Slovenčina
Žánr : Komédia, Dráma, Romantický
Hrají : Michal Iľkanin, Kamilka Mitrášová, Michal Soltész, Kveta Stražanová
Obsah : Keď sa Milan, jarmočný predavač cukroviniek, dozvie, že Veronka mu ukradla dva turecké medy, pretože bola hladná, zľutuje sa nad ňou a kúpi jej obed. Veronka sa chce Milanovi odvďačiť a ponúkne sa mu za predavačku do stánku. Medzi oboma to zaiskrí a po búrlivej noci v lacnej ubytovni na okraji mesta sa do seba zaľúbia a začnú si plánovať spoločný život. Veronke pritom neprekáža, že Milan nemá nohu. Milanovi zasa neprekáža, že Veronka je Rómka. Prijme však takúto „nekonvenčnú“ dvojicu aj spoločnosť? Podarí sa Milanovi a Veronke obhájiť svoju lásku?

 

Sleduj Online

 

 

Stažení HD

 

 

 

 

 

Loli paradička Official Teaser Trailer #1 2019

 

 

Sleduj Online

 

 

 

Stažení HD


Tag : Loli paradička, Loli paradička, Sleduj Loli paradička 2019 Filmy CZ Online, Loli paradička 2019 Online Filmy CZ HD-720p Videa Kvalite, Loli paradička 2019 Online Filmy, Kde stáhnout Loli paradička 2019 Filmy CZ ? ?, Sleduj Loli paradička Filmy CZ Online, Sleduj Loli paradička Uplný Filmy Online, Sleduj Loli paradička Filmy Online HD 1080p, Loli paradička 2019 Film Online, Stažení Loli paradička 2019, Loli paradička 2019,

 

 

 

Loli paradička 2019 HD Filmy Online CZ

Loli paradička 2019 Celý Filmy CZ | Zadarma HD

Loli paradička 2019 Film Online CZ

Loli paradička 2019 Filmy Online HD Kvalite

Loli paradička 2019 Online Zdarma | Filmy CZ Dabing

Loli paradička 2019 Film Online Zdrama

Loli paradička 2019 Filmy CZ-SK Dabing