Choď na obsah Choď na menu
 


[SLEDOVAT] Podfukárky (2019) Film Online Zdrama

Podfukárky (2019) Online Zdarma | Filmy CZ-SK Dabing Okúzľujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze...veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia?

Podfukárky 2019

Podfukárky (2019)

Title : Podfukárky
Uvolnění : 2019-05-09
Hodnocení : 6.1/10 by 257 users
Runtime : 94 min.
Společnosti : Pin High Productions
Země : United States of America
Jazyk : Deutsch, Français, Nederlands, English
Žánr : Komédia
Hrají : Rebel Wilson, Anne Hathaway, Alex Sharp, Ingrid Oliver, Emma Davies, Dean Norris
Obsah : Okúzľujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze...veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia?

 

Sleduj Online

 

 

Stažení HD

 

 

 

 

 

Podfukárky Official Teaser Trailer #1 2019

 

 

Sleduj Online

 

 

 

Stažení HD


Tag : Podfukárky, The Hustle, Sleduj Podfukárky 2019 Filmy CZ Online, Podfukárky 2019 Online Filmy CZ HD-720p Videa Kvalite, Podfukárky 2019 Online Filmy, Kde stáhnout Podfukárky 2019 Filmy CZ ? ?, Sleduj Podfukárky Filmy CZ Online, Sleduj Podfukárky Uplný Filmy Online, Sleduj Podfukárky Filmy Online HD 1080p, Podfukárky 2019 Film Online, Stažení Podfukárky 2019, Podfukárky 2019, competition, bet, remake, con artist

 

 

 

Podfukárky 2019 HD Filmy Online CZ

Podfukárky 2019 Celý Filmy CZ | Zadarma HD

Podfukárky 2019 Film Online CZ

Podfukárky 2019 Filmy Online HD Kvalite

Podfukárky 2019 Online Zdarma | Filmy CZ Dabing

Podfukárky 2019 Film Online Zdrama

Podfukárky 2019 Filmy CZ-SK Dabing