Choď na obsah Choď na menu
 


[SLEDOVAT] Rodičia pod parou (2019) Filmy Online HD Kvalite

Rodičia pod parou (2019) Film Online Zdrama Frank a Nancy sú manželský pár príjemnej strednej triedy, s domom, priestranným nalešteným autom a s dcérou, ktorú práve odprevadili do prvého ročníka a na vysokoškolský internát. Do ich výbavy spokojného života patrí aj to, že si občas uhnú, ale ruku na srdce – kto nie. Potom sa však nečakane a zo dňa na deň ocitnú úplne na mizine. Jednoznačne sa zhodnú na dvoch veciach: milovanú dcéru musia na drahej škole udržať stoj čo stoj a nikto sa nič nesmie dozvedieť. Len je potrebné vymyslieť, ako na to. Otvoria si teda fľašu a noc strávená s nápojmi im prinesie do života veľa otrasných nápadov. Napríklad, plán ako tajne prenajať susedov prázdny dom, na ktorý majú dohliadať. Plán rýchlo prinesie slušnú hotovosť, ale inak je samozrejme úplne šialený a nemôže dobre dopadnúť. Obzvlášť, ak dom prenajmete oficiálne registrovanému sexuálnemu predátorovi pod dozorom. Rodičia pod parou potom začnú rozbíjať klin klinom, vŕšiť jeden zlý nápad za druhým, až sa im všetky katastrofy vymknú spod kontroly.

Rodičia pod parou 2019

Rodičia pod parou (2019)

Title : Rodičia pod parou
Uvolnění : 2019-02-08
Hodnocení : 4.7/10 by 47 users
Runtime : 97 min.
Společnosti : Fortitude International
Země : United States of America
Jazyk : English, Español
Žánr : Komédia
Hrají : Alec Baldwin, Salma Hayek, Joe Manganiello, Treat Williams, Michelle Veintimilla, Natalia Cigliuti
Obsah : Frank a Nancy sú manželský pár príjemnej strednej triedy, s domom, priestranným nalešteným autom a s dcérou, ktorú práve odprevadili do prvého ročníka a na vysokoškolský internát. Do ich výbavy spokojného života patrí aj to, že si občas uhnú, ale ruku na srdce – kto nie. Potom sa však nečakane a zo dňa na deň ocitnú úplne na mizine. Jednoznačne sa zhodnú na dvoch veciach: milovanú dcéru musia na drahej škole udržať stoj čo stoj a nikto sa nič nesmie dozvedieť. Len je potrebné vymyslieť, ako na to. Otvoria si teda fľašu a noc strávená s nápojmi im prinesie do života veľa otrasných nápadov. Napríklad, plán ako tajne prenajať susedov prázdny dom, na ktorý majú dohliadať. Plán rýchlo prinesie slušnú hotovosť, ale inak je samozrejme úplne šialený a nemôže dobre dopadnúť. Obzvlášť, ak dom prenajmete oficiálne registrovanému sexuálnemu predátorovi pod dozorom. Rodičia pod parou potom začnú rozbíjať klin klinom, vŕšiť jeden zlý nápad za druhým, až sa im všetky katastrofy vymknú spod kontroly.

 

Sleduj Online

 

 

Stažení HD

 

 

 

 

 

Rodičia pod parou Official Teaser Trailer #1 2019

 

 

Sleduj Online

 

 

 

Stažení HD


Tag : Rodičia pod parou, Drunk Parents, Sleduj Rodičia pod parou 2019 Filmy CZ Online, Rodičia pod parou 2019 Online Filmy CZ HD-720p Videa Kvalite, Rodičia pod parou 2019 Online Filmy, Kde stáhnout Rodičia pod parou 2019 Filmy CZ ? ?, Sleduj Rodičia pod parou Filmy CZ Online, Sleduj Rodičia pod parou Uplný Filmy Online, Sleduj Rodičia pod parou Filmy Online HD 1080p, Rodičia pod parou 2019 Film Online, Stažení Rodičia pod parou 2019, Rodičia pod parou 2019, daughter, drunk, parents, financial crisis, comic drunk, scheme

 

 

 

Rodičia pod parou 2019 HD Filmy Online CZ

Rodičia pod parou 2019 Celý Filmy CZ | Zadarma HD

Rodičia pod parou 2019 Film Online CZ

Rodičia pod parou 2019 Filmy Online HD Kvalite

Rodičia pod parou 2019 Online Zdarma | Filmy CZ Dabing

Rodičia pod parou 2019 Film Online Zdrama

Rodičia pod parou 2019 Filmy CZ-SK Dabing